Charlotte Fleckenstein

Individuel psykoterapi og kropspsykoterapi

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

”Sindet er som et hav.
Nogle gange er bølgerne små,

nogle gange store.
Man kan ikke stoppe bølgerne,
men man kan lære at surfe”.
Af Jon Kabat-Zinn

 

Terapi skaber rum for fordybelse og indsigt. I fællesskab skaber vi et rum, der kan give dig større livsglæde, en oplevelse af mening og personlig frihed samt en tro på dig selv.

Det kan være mange gode og vigtige grunde til at vælge individuel terapi.
I nogle tilfælde har du måske kun brug for et par timers terapi.
I andre tilfælde er det nødvendigt med et længerevarende forløb.

 

Vi er som mennesker en bevægelig helhed af sanser, følelser, tanker og energi. Gennem kroppen er vi til stede i livet med hele os. Alle de påvirkninger, som vi udsættes for på godt og ondt hele livet igennem, spejler sig i kroppen og nervesystemet.

På trods af at kroppen og nervesystemet er geniale og på bedste vis forsøger at forvalte mængden af påvirkninger, så kan vi opleve at være fastlåst i ubehagelige tilstande som fx angst, stress, tristhed, tomhed og smerter, som kan brug for hjælp udefra til at blive håndteret og reguleret. Mønstre, der er knyttet til traumer eller er grundlagt tidligt, før det verbale sprog er udviklet, kan ikke nås alene gennem samtale. Bevidst at inddrage kroppen i det terapeutiske arbejde giver mulighed for at række ind i dybere lag af bevidstheden og forandre de låste tilstande. At arbejde med integration af det sansemæssige, det følelsesmæssige og det mentale støtter psykisk heling og udvikling.

Jeg er særligt optaget af, hvad kontakt gør ved de låste tilstande. Kontakt ind i kroppen og kontakt med en anden. Og hvad det åbner til af liv og ressourcer, når de indre tilstande, der ofte er ordløse og bundet i kroppen, bliver mødt og spejlet i kontakten.
Jeg har erfaring med en bred vifte af de udfordringer, der bringer folk i terapi. Dog er jeg specialiseret i angst, stress og udbrændthed, kriser og traumer, depression, madmisbrug og spiseforstyrrelser. (Læs mere under Charlotte Fleckenstein)

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde.